Фондация „Бъдеще за таланти” отново е организатор на „Базар на книгите и изкуствата”!

Базарът ще се проведе на 06.07.2019(Събота) от 09:00 в Южен парк(Голямата поляна). Третото издание на събитието е под надслов #съБУДИдоброто-благотворителен кооператив”.

Със собствен щанд се включват благотворителни организации, издателства, хендмейд творци, артисти и др. Всички те представят своите каузи, проекти и творчество.

Гостите ще открият интересни заглавия, ръчно изработени аксесоари, принтове, декорации, дрехи и играчки.

Благотворителните щандове на НПО и граждански инициативи са:

Фондация „Бъдеще за таланти” – Бъдеще за таланти в полза на учениците с дислексия и менторската програма #ЗнакМиДай

Екип Лайкучка-гражданска инициатива в подкрепа на майките на деца с увреждания

С усмивка за Вас-гражданска инициатива в подкрепа на деца с проблеми в развитието

Сдружение Българче-НПО, което издава списание „Аз съм Българче”

Гердани_Те-благотворителен щанд на Деница, която ще продава ръчноизработени бижута в полза на нейната дъщеря Дария(аутизъм, синдром на Рет, епилепсия).

Хендмейд артистите и издателствата се включват с дарение в подкрепа на новия проект на фондация „Бъдеще за таланти”- менторската програма #ЗнакМиДай.

Програмата има за цел да осигури равен старт на учениците с дислексия, да им осигури адекватно обучение и да запази техния талант. Програмата е част от проекта „Бъдеще за таланти в полза на учениците с дислексия”.

В инициативата и тази година участват много доброволци. Те са на разположение за цялостната организация и координиране на събитието.

„Искаме да превърнем събитието в традиция. Това е мащабно културно мероприятие, което развива благотворителността, доброволчествтото, осъществява подкрепа за таланта на хейндмейд артистите и дава гласност на различни каузи и социални проблеми. За нас е важно да намерим съмишленици. Още повече, че стартираме собствен проект, за който ни е нужна голяма подкрепа. Заповядайте на 06.07.2019(Събота) от 09:00-18:00 в Южен парк (Голямата поляна), нека заедно да разширим кръга на доброто!”- споделят организаторите.

Повече за събитието и пълния списък с участниците вижте тук.