Фондация „Бъдеще за таланти“ има удоволствието да Ви сподели новини от вълнуващото “Black and White” шоу с участието на VenZy.

Равносметката:

Партито в клуб Грамофон на 23.01.2019г. бе изпълнено с безброй забавни моменти и професионални музкални изпълнения, благодарение на талантливия VenZy, който безвъзмездно отдели от своето време, енергия и талант
Black&White Private Show By VenZy успя да:

-събере 120 човека, гледащи в една посока, обединени от хубавата музика и от  една благородна кауза.:
1300 лева дарение за училище по изкуства и занаяти “Димитър Екимов” с. Русаля.

Благодарим нa г-жа Таня Караманова за  нарисуваната от нея прекрасна картина, която по време на събитието бе закупена на търг от г-жа Диана Миткова и г-жа Биляна Тончева. След търга собственичките решиха картината да бъде подарена на училище “Димитър Екимов”.

Каузата:

Училище по изкуства и занаяти “Димитър Екимов” с.Русаля предоставя възможност на талантливи  деца от социално слаби семейства да получат качествено образовазование, възпитание и грижа от учители, ментори, експерти и вдъхновяващи творци, които водят деца към себепознание и себеизява. Проектът е една много добра практика, която би следвало да се приложи изцяло в българския образователен модел и неговите реформи.

Продължаваме напред!

Бъдеще за таланти” е обществена фондация,която организира събития и кампании в подкрепа на организации с успешни практики в сферата на образованието и изкуството. Нашата цел е да обединим действащите организации, с които да работим заедно за развитието на културата на дарителство у нас.
Ние ще продължим да осъществяваме нашите проекти, да изграждаме социална отговорност и да подпомагаме каузи от високо обществено значение.