“Един артист с голяма душа, една благородна кауза и повече от 120 щедри сърца.”

Ето на това станахме свидетели на 23 януари. През призмата на обикновенния зрител като мен, тази вечер беше истински триумф на добродетелността.
 
Да видиш на едно място толкова хора, водени единствено от безкористни мисли и желанието да даряват любов – ето това е да целунеш мечта. На 23 януари сцената на Клуб Грамофон се превърна в истинска “арена на дарителството“.
 
“Виновникът” е ентусиазираният и воден от любовта към хората –екип на фондация “Бъдеще за таланти”, който за пореден път показа, че доброто е навсякъде. Зад каузата застана и един голям артист с още по-голямо сърце – VenZy, който се погрижи за комфорта на всички гости.
 
Кулминацията на вечерта беше раздадената на търг картина. Художникът ѝ – Таня Караманова сподели за неволите по пътя на нейното създаване. Само седмици преди събитието тя чупи ръката си, но въпреки това довършва картината със здравата си (лявата) ръка.

“Това заслужава адмирации!”

А аз мога само да кажа: Давай смело напред фондация “Бъдеще за таланти“! Докосвай още сърца, сбъдвай още мечти, направи още хора щастливи! Дерзай, доброто ражда добро!
 
​Автор: Диляна Дичева