Фондация “Бъдеще за таланти” стартира нов проект “КСО или как да бъдем успешни в полза на обществото”. Инициативата представлява редица кампании, свързани с установяването на трайни отношения между корпоративния свят и неправителствения сектор. Мисията на тази инициатива е да подобри комуникацията между организациите и да насърчи дарителството. Освен със средства, фирмите могат да предоставят свои услуги, продукти, добри практики и по този начин да допринесат за изпълнение на крайните цели на фондациите и сдруженията.

Какво ново при нас?

Горди сме да споделим с Вас за последното дарение, направено към Фондация “Бъдеще за таланти”. Два лаптопа вече улесниха работата в нашия офис. Компютрите са дарение от софтуерната компания Musala Soft, които прегърнаха идеята за “КСО или как да бъдем полезни в полза на обществото”.

Медийни партньорства

Благодарим на екипа на най-голямото онлайн общество в България BG-Mamma за посветената на Фондация” Бъдеще за таланти”, тема във форума. Вижте тук. Над 1 милион потребители споделят личния си опит на страниците на форума и всеки ден се изписват хиляди въпроси, мнения, съвети и препоръки. Хората споделят личните си истории, опит, тревоги, гледни точки и често търсят, но и откриват подкрепа и помощ.

Фондация “Бъдеще за таланти”изказва своята благодарност към списание HiLife, чиито екип отрази отминалото “Black&White Private Show by VenZy” в своя сайт и всичките социални мрежи.

HiLife лидер в заснемането и отразяването на културните събития с над 260 000 фена.

Благодарности за екипа на предаването за култураАларма по Програма “Христо Ботев” на БНР, който винаги ни посреща топло и ни дава възможност да разкажем за нашите проекти.