Забързан свят, уморени, дори и облаците, не могат да си обяснят гледката, разкриваща се в краката им. Хиляди малки черни точици, сякаш в един такт се мърдат монотонно, опитвайки се да впечатлят едни и същи персони, да задоволят едни и същи потребности, да стигнат до едно и също място, да направят богат един и същи човек. Всеки се чувства добре в своята кожа, всеки презира различните, смелите, дръзките.
 
В небето едвам се долавя ехото от разговори за един по-добър и различен свят, в който всички сме подобрената си версия и помагаме на останалите. Думи, които си остават само думи – изречени и забравени.

“Първата събота на месец Ноември (03.11.18)- шепа хора превърнаха тези слова в действия, действия, които нито бяха забелязани, нито отразени.”

Дай, за да ти се даде! Фондация „Бъдеще за таланти“ тепърва прохожда с помощта на амбициозния си екип, обединени от вярата и опиянени от емоцията да помагат. Защото всеки може да е силен на вече въртящо се колело, но малко имат силата да го завъртят сами.
 
Успех във всяко ново начинание!
Бъдете смели и мечтайте!
Автор: Владимира Михайлова